TEKİRDAĞ / KAPAKLI - Kapaklı Gazi Ortaokulu

Kapaklı Gazi Ortaokulu

Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Cad. No12 Kapaklı / TEKİRDAĞ
Vizyon
VİZYONUMUZ Öğrenme, temel ihtiyaç olarak kabul edilir. Her veli öğrencisini öğrenmek için her türlü fırsatın sağlandığını bilir ve bunun için okulu destekler. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler birbirlerinin öğrenmesine, birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanırlar. Sevgiyle birliğin kucaklaştığı okulumuzda, öğrenci, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engelin olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi, Atatürk ilke inkılaplarında, anayasada ifadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarını ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş vatandaş olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2022-2023 FEN LİSESİ 6 ÖĞRENCİ. PROJE ANADOLU LİSESİ 22 ÖĞRENCİ. ANADOLU LİSELERİ 135 ÖĞRENCİ. SPOR VE SANAT LİSELERİ 12 ÖĞRENCİ.
Saatler
Sabah Grubu : 08:00-13:40 (7-8. Sınıflar) Öğle Grubu : 13:50-19:30 (5-6. Sınıflar)
Ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Cumhuriyet Mah.Mithat PAŞA Cad. No:12 KAPAKLI Tel: 0.282.7174282 Faks: 0.282.717 4282 E Posta :756055@meb.k12.tr
Tekirdağ = 70 km Çerkezköy = 5 km
Sportif Etkinlikler
Kız ve Erkek Futbol Takımı , Kız Voleybol Takımı, Erkek ve Kız Atletizm Takımı,Hentbol Takımı, Bocce Takımı, Dart Takımı, Futsal Takımı, Akıl ve Zeka Oyunları Takımı.
TÜBİTAK ve TEKNOFEST
Bilgi Yarışmaları düzenlenmektedir.